Wie is Regine?

Werkervaring

In de vijftien jaar dat ik als maatschappelijk werker en jeugdprofessional in de jeugdzorg werk, heb ik mij gespecialiseerd in opvoeding en ontwikkeling. Veel gezinnen, ouders, jongeren (ook met risicogedrag), kinderen en scholen zijn begeleid door mij. Daarnaast heb ik trainingen gegeven in sociale weerbaarheid aan kinderen en jongeren. Ik werkte zes jaar op de afdeling spoedeisende zorg van Bureau Jeugdzorg. 

Opleiding

Na het behalen van mijn hbo-diploma Maatschappelijk werk heb ik de post-hbo-opleiding tot coach gevolgd. Ik ben opgeleid door de beroepsvereniging Horsense (landelijk erkend gediplomeerd) en gecertificeerd kinderpaardencoach (via 3PK ). Ik sta geregistreerd bij Registerplein, onafhankelijk kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals en bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

CV Regine

Passie

In coachen met paarden kan ik mijn liefde voor het vak en mijn passie voor paarden perfect combineren. Ik ben graag in de natuur en hou van het contact met mensen en dieren.

Referenties
  • Regine is een bevlogen mens met een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Ze durft haar mening te geven over hetgeen er werkelijk speelt. Haar mensgerichte aanpak is gebaseerd op verbinding en contact met de ander. Als professionele coach is haar natuurlijke mensgerichte stijl leidend in coachtrajecten.

  • Frans Jaspers, coach/opleider

  • Terwijl ik een paard stond te borstelen, stelde Regine mij een paar vragen en zo kwamen we tot de kern van mijn ontwikkelvraag. In beweging zijn en tegelijkertijd praten, werkt goed voor mij. Door vragen of opmerkingen van Regine kwam ik tot nieuwe inzichten. De bijdrage van het paard is hierbij ook belangrijk. Door even stil te zijn en te kijken naar wat het paard doet en hoe het paard reageert op mij, kreeg ik antwoorden of ter plekke een nieuw idee. Er kan veel gebeuren in een coachingsessie met paarden. Deze ervaringen draag ik nog lang mee en ik kijk er positief op terug.

  • Esther

  • Drie sessies heb ik gehad. En alle waren even bijzonder. Ik ben erachter gekomen waar mijn angsten zitten en wat ik ervoor terug krijg als ik die angsten overwin (dit is me ook gelukt!) Ik voel me vertrouwd bij Regine, ze is rustig, begripvol en denkt mee. Een heel fijne coach! Ook mijn "angst" voor paarden is overwonnen door deze coaching. Het zijn heel bijzondere dieren.

  • Linda

  • Regine is enorm bekwaam in het coachen met paarden. Ik heb twee maal een sessie bij haar gehad en dit is mijn beleving. Zij is evenwichtig en rustig en straalt dit ook uit. Ze coacht op een respectvolle manier en geeft je alle ruimte om te voelen. Voor mij was dit een fantastische ervaring met paarden coaching en ik moet zeggen, het is een zachte maar zeer directe manier om dingen helder te krijgen! De omgeving is bovendien een prachtig stukje natuur en je voelt en ruikt de natuur. De locatie is zeer aangenaam en geweldig onderhouden. Gewoonweg een perfecte setting! Ik hoop dat ik hiermee anderen kan bereiken die ook wel eens over coachen met paarden hebben gehoord.

  • Annelies

opleiding

spreukhome